Birkerød Privatskole

Information om konfirmationstilmelding til konfirmation i 2025 (Birkerød Privatskole):

 

I Rudersdal Provsti bliver man normalt konfirmeret, når man går i 8. klasse, og vi vil gerne invitere til at følge kirkens konfirmationsundervisning.

Måske er I allerede nu helt sikre på, at I vil konfirmeres – og det er dejligt! – men det kan også være, at I ikke er helt sikre i jeres sag endnu. Og det er helt okay. I er meget velkomne alligevel. Med tilbuddet om at følge konfirmationsundervisningen følger der ikke krav om, at I skal konfirmeres. I skal se det som et tilbud om at blive klogere på, hvad kristendommen og den danske folkekirke står for, og hvad vi kan bruge evangeliet om Guds søn til.  Vi vil gøre vores til, at vi skal få det sjovt og hyggeligt sammen! Man behøver ikke at være døbt for at følge undervisningen.

Vi vil i det følgende give lidt praktiske oplysninger om konfirmationsundervisningen.

Undervisning

Eleverne i 8. klasserne på Birkerød Privatskole skal gå til undervisning i Birkerød kirke.

Undervisningen finder sted tirsdag fra kl. 14.00-15.30 i Birkerød kirkes lokaler.

Konfirmation

Der er konfirmationer for eleverne på Birkerød Privatskole lørdag den 17. maj 2025  i Birkerød Kirke.  Man konfirmeres som udgangspunkt i den kirke, hvor man har fulgt undervisning. Det eksakte klokkeslæt for konfirmationen bliver fastlagt i løbet af efteråret 2024.

Tilmelding

Man tilmelder sig til konfirmationsundervisning HER. Tilmelding til konfirmation på hjemmesiden fra d. 1. juni og til d. 15. juni for elever, der går i 7. klasse

Vi gør opmærksom på, at såfremt der er ved fælles forældremyndighed, skal begge forældremyndighedsindehavere give samtykke til tilmelding til konfirmationsundervisning. Derudover gør vi opmærksom på, at såfremt begge forældre ønsker informationer om konfirmationen, konfirmandens opgaver og undervisningsforløbet i øvrigt,  så er det vigtigt, at der i tilmeldingsmodulet sættes flueben ved " ... at kirken kan kontakte mig via e-mail og SMS om denne kirkelige handling" for BEGGE forældre.

Spørgsmål?

Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger fremgår af kirkernes hjemmesider -  www.birkeroedsogn.dk henholdsvis www.bistrupkirke.dk.

Vi ser frem til at møde jer og lære jer at kende!

For god ordens skyld skal vi nævne, at I først hører fra os efter sommerferien mht. det praktiske ved opstart osv.