Dato Torsdag d. 22. oktober 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Sted Birkerød Kirke, Henrik Gerners Vej 2, 3460 Birkerød
Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen
FRAGMENTER af efterår

Torsdag den 22. oktober 2020 kl. 19.30-21.00 stiller vi til skarpt på temaet ”efterår” i ord, musik og sang. Til FRAGMENT-gudstjenesten er sognepræst Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen liturg og Laila Rong Hanna, der til dagligt er børne- og ungeansvarlig i Birkerød Kirke, medvirker sammen med sit band.

Laila er ved siden af sin stilling i Birkerød Kirke freelance-sangerinde, og Laila har med sine forældre fra Mellemøsten og Norge lyttet til arabiske og nordiske folketoner siden barnsben. Hun har en helt unik måde at udtrykke sig på, idet hun mestrer at kombinere arabisk og nordisk tonesprog. Med sig har hun Bilal Irshid, der på det arabiske strengeinstrument med den smukke klang, oud’en, toner centralt i den arabiske musiktradition og Rasmus Møldrup på rytmisk kontrabas. Det tætte sammenspil mellem oud og kontrabas er et smukt møde mellem øst og vest.

Vi glæder os til at se jer til en smuk og intim aften i Birkerød Kirke, hvor sangen, ordene, ouden og bassen komplementerer efterårsstemninger.

Der er fri adgang.

FRAGMENTER er temaopbyggede aftensgudstjenester, der falder på en hverdag. Der vil være forskellige temaer for hver gang, ligesom at formen også kan variere. Fælles for gudstjenesterne er dog, at de vil stille skarpt og belyse temaet i ord, musik og sang.