Filmstudiekreds

Torsdag d. 16. januar 2020, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Birkerød Sognegård, Kirkevej 2, 3460 Birkerød
Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen & Inger Merete Yde Hansen

Her vises kvalitetsfilm af både nyere og lidt ældre dato, hver med deres bud på eksistentielle emner og etiske dilemmaer. Efter filmen er der god lejlighed til uddybning og debat.

Den 16. januar vises der ”Mod solnedgangen” (japansk 2017) instrueret af Naomi Kawase. ”Mod solnedgangen” er en smal, men meget anmelderrost film. En poetisk filosofisk fortælling, der tager menneskelivets vilkår op, samt vigtigheden af at kunne nå og forstå hinanden også på tværs af aldre. Vi møder den unge Misako, der arbejder med beskrivelser til film for synshandikappede, men hvordan møder man dem, hvordan formidler man? Filmen handler om at lære at se med andres øjne. En melankolsk rørende fortælling også om at miste, men i endnu højere grad en hyldest til livet og kærligheden mellem mennesker.

Tilmelding sker enten på hjemmesiden eller til kirkekontoret på telefon 45 81 88 22 eller til sognepræst Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen på telefon 29 11 00 40 eller til sognepræst Inger Merete Hansen på telefon 26 83 81 04.