Koncert Rudersdal Barokensemble

Sted Henrik Gerners Vej 2, 3460 Birkerød
Rudersdal Barokensemble - Mads Østergaard, obo - Peter Weincke , cembalo
Gratis

Her ved 2. søndag i marts  -  som i år 2020 også er 2. søndag i fasten  - er man så småt begyndt at prøve at ryste vinteren af sig, og venter på at lyset vil vende tilbage. På dette tidspunkt må en opmuntrende og livgivende barokkoncert være det helt rigtige valg på en søndag, hvor vinteren måske ikke helt har sluppet taget.

Rudersdal BarokEnsemble etableredes i 2006 af Peter Weincke under navnet Vedbæk Kirkes Kammerensemble og havde frem til 2016 base i Vedbæk Kirke. Herefter skiftede ensemblet navn til Rudersdal BarokEnsemble og virker nu ved offentlige koncerter i både Rudersdals kirker og i Rudersdals musikliv. Ensemblet er et professionelt kammerensemble med speciale i barokmusik og med base i Rudersdal.

Ensemblets medlemmer arbejder alle som musikere i ensembler og orkestre eller som undervisere. Undertiden suppleres ensemblet med andre instrumenter, f.eks. trompet, fløjte, fagot og obo, ligesom ensemblet er vant til at medvirke ved større kor- og kantatekoncerter.

Katariina Roth (1. violin)   -  Sara Blankholm (2. violin)   - Mikkel Lorenzen (bratsch) -  Torkil Skall-Jensen (bratsch) Tanja Hesse (cello)  -  samt  - Peter Weincke (cembalo)
Gæstesolist: Oboist Mads Østergaard

Vi skal høre værker af Boyce, Muffat, Bach og Graupner.